Profesjonalne odzyskiwanie danych | Ram-serwis
Profesjonalne Odzyskiwanie Danych
Tel. 692 106 189
 

odzyskiwanie danych RAID

odzyskiwanie danych SSD

odzyskiwanie danych RAID

odzyskiwanie danych SSD

Polityka prywatności.

W naszej firmie przywiązujemy szczególną wagę do poszanowania prywatności osób korzystających z naszych usług (Odzyskiwanie Danych, Serwis sprzętu komputerowego). Na życzenie wydajemy naszym Klientom "Klauzulę poufności danych". Zawiera on potwierdzenie ochrony danych Klienta oraz informacje o procesie diagnozowania, odzyskiwania i przechowywania danych. Odzyskane dane przechowywane są przez okres 7 dni w archiwum firmy Ram-serwis Odzyskiwanie Danych. Po tym terminie są one trwale usuwane.

Nasi pracownicy mają wgląd do danych znajdujących się na nośnikach danych klientów tylko w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia procesu diagnozowania i odzyskiwania danych. Wszelkie operacje na danych przeprowadzane są zgodnie z wewnetrzymi procedurami oraz są ściśle kontrolowane.

Dane osobowe naszych Klientów przechowujemy i przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klienta zezwolenia oraz wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).

Dla użytkowników naszej strony internetowej.

RAM-SERWIS nie przetwarza, nie udostępnia ani nie wykorzystuje w celach marketingowych danych przekazywanych przez Użytkowników Serwisu.
RAM-SERWIS nie udostępnia danych osobowych i adresów e-mail żadnym podmiotom gospodarczym czy firmom w celu osiągania korzyści materialnych czy też dalszego przetwarzania. Dane są odpowiednio zabezpieczone oraz zaszyfrowane i dostępne tylko redakcji.

Dane pozyskane w przypadku analizy logów serwera (adres IP, domena) wykorzystywane są jedynie w celach prowadzenia statystyk oglądalności Serwisu oraz do administracji serwerem firmy RAM-SERWIS.

Naszym priorytetem jest ochrona praw i wolności osób, które udostępniły nam swoje dane osobowe. Korzystanie z portalu w zakresie podstawowym nie jest uzależnione od udostępnienia RAM-SERWIS danych osobowych użytkownika.

Udostępnienie danych osobowych w portalu jest całkowicie dobrowolne.
Korzystanie z portalu nie jest uzależnione od uaktywnienia cookies. Serwis wykorzystuje technikę "cookies".
Cookie jest to niewielki plik z informacją zapisywany przez serwer RAM-SERWIS na komputerze użytkownika.
Tę informację serwer firmy RAM-SERWIS. może odczytać w trakcie jednego połączenia się z Serwisem z tego komputera. Korzystanie z technik "cookies" nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych i adresowych użytkownika ani żadnych informacji poufnych z jego komputera. W Serwisie technika "cookies" pozwala określić profil informacji, jakimi użytkownik Serwisu jest zainteresowany. W momencie zamknięcia okna przeglądarki, plik cookie jest automatycznie usuwany z komputera użytkownika.

RAM-SERWIS Odzyskiwanie Danych prowadzi portal na prywatny użytek swoich Klientów i potencjalnych Klientów.

Serwis ma za zadanie ułatwić Klientom RAM-SERWIS uzyskiwanie informacji o usługach Odzyskiwania Danych. Zadaniem Serwisu jest również udostępnienie naszym Klientom, jak i potencjalnym Klientom, informacji o RAM-SERWIS, naszych produktach oraz o możliwościach zawierania umów, jak również porad ułatwiających m.in. znalezienie odpowiedniej oferty lub odzyskaniu danych. Korzystanie z Serwisu w powyższych celach odbywa się w zgodzie z obowiązującym prawem.

Korzystanie z zamieszczonych w Serwisie materiałów jest dozwolone wyłącznie w zakresie dozwolonego użytku w rozumieniu przepisów o prawie autorskim. Usuwanie jakichkolwiek informacji o prawach własności intelektualnej lub innych informacji dotyczących zastrzeżonego charakteru takich materiałów stanowi naruszenie przepisów prawa. Bez upoważnienia udzielonego przez RAM-SERWIS na piśmie nie wolno rozprowadzać, przesyłać, modyfikować, zamieszczać na innych stronach ani w inny sposób wykorzystywać zawartości strony do celów publicznych lub komercyjnych, co dotyczy w szczególności tekstów i zdjęć.

Prawa własności intelektualnej.

Zawartość stron internetowych Serwisu jest własnością RAM-SERWIS. Logo i nazwa prezentowane na tej stronie są zarejestrowanymi znakami towarowymi lub utworami należącymi do RAM-SERWIS. Wszystkie znaki towarowe i materiały, jakie można obejrzeć lub przeczytać na tej stronie - o ile wyraźnie nie stwierdzono inaczej - są chronione przepisami prawa i nie mogą być wykorzystywane bez wcześniejszej pisemnej zgody RAM-SERWIS.

Prawa do innych stron.

RAM-SERWIS nie ponosi odpowiedzialności za treści, funkcjonowanie oraz bezpieczeństwo stron lub witryn należących do innych podmiotów, do których odnośniki (linki) zamieszczone są w niniejszym serwisie. Strony te działają niezależnie i nie mogą być w żaden sposób kontrolowane przez RAM-SERWIS. Zalecamy, by po przejściu na inne strony zapoznać się z polityką prywatności ich właściciela.

Ograniczenie odpowiedzialności.

RAM-SERWIS nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody wynikłe z dostępu lub korzystania z niniejszego Serwisu, w tym za jakiekolwiek uszkodzenia lub wirusy, jakie mogą zainfekować sprzęt komputerowy lub inne urządzenia w związku z dostępem do Serwisu, korzystaniem lub pobieraniem z niego jakichkolwiek materiałów, danych, tekstów, zdjęć, lub innych plików. RAM-SERWIS nie ponosi odpowiedzialności za niezależne od nich nieprawidłowości techniczne w działaniu Serwisu oraz za przerwy w jego dostępności.

Postanowienia końcowe.

Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację niniejszej Polityki prywatności. Wszelkie informacje, reklamy i cenniki zamieszczone w Serwisie nie stanowią oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy.
RAM-SERWIS zapewniają realizację uprawnień wynikających z przepisów o ochronie danych osobowych, w szczególności prawo do żądania uzupełniania i sprostowania danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych przez prawo.
W razie pytań lub wątpliwości zapraszamy do skontaktowania się biurem obsługi klienta
RAM-SERWIS 

Wszelkie autorskie prawa osobiste i majątkowe do Serwisu, jak i do jakichkolwiek jego elementów są zastrzeżone.


Odzyskiwanie danych
Promocje

Uszkodzenia logiczne

PROMOCJA 250 zł obejmuje uszkodzenia logiczne dysków twardych (wirus, format, uszkodzenie MFT, itp) tylko dyski do 250 GB pojemności. Nie obejmuje nadpisanych danych po przywracaniu systemu operacyjnego oraz dysków z zapisaną strukturą danych inną jak Windows. Kliknij "Lubię to!" i odbierz kod na promocję uszkodzenia logicznego danych.    

Newsletter
Otrzymuj od nas najświeższe informacje!

Z dysków.....

IBM Samsung Western digital Maxtor Seagate Hitachi Toshiba Fujitsu



Wersja mobilna strony ram-serwis odzyskiwanie danychOdzyskiwanie danych-PL  Odzyskiwanie danych-ENG  Odzyskiwanie danych-DE
 
 
 
 
 
 
 
                                                           Mapy stron sitemap

 

 

Znajdziesz nas na:

Ram-serwis Odzyskiwanie Danych specjalizuje się w usłudze profesjonalnego odzyskiwania danych. Podstawą naszej oferty jest odzyskiwanie utraconych danych z uszkodzonych dysków twardych
 oraz innych  nośników danych tj. dyski twarde, SSD, karty pamięci, SIM, pendrive, dyktafony  itp. W naszej firmie pracują specjaliści posiadający ogromną wiedzę w tej dziedzinie, którzy 
kochają to co robią i starają się pomóc każdemu z naszych klientów. Mamy świadomość że utrata ważnych danych jest dla naszych klientów poważnym problemem. Są to czasami zdjęcia dziecka
począwszy do narodzin lub zdjęcia z wakacji które już się nie powtórzą. Mogą to być również ważne dokumenty np. firmowe. Dlatego robimy wszystko co w naszej mocy aby zobaczyć uśmiech
zadowolonego klienta. Naszym mottem jest "KLIENT JEST NASZYM PRZYJACIELEM....", czego dowodem są liczne rekomendacje i podziękowania jakie otrzymaliśmy od naszych klientów.
Nasze laboratorium odzyskiwania danych wyposażone jest w sprzęt z najwyższej półki jaki jest w tej chwili dostępny. Posiadamy komorę laminarną (bez pyłową) pozwalającą na bezpieczne otwarcie
i pracę na otwartych nośnika danych. Jesteśmy oficjalnym partnerem firmy Western Digital oraz Seagate. Nasi  klienci mogą liczyć z naszej strony  na pełen profesjonalizm  pod względem
technicznym, pod względem kontaktu z klientem a co najważniejsze poufności danych która dla naszych klientów jest bardzo ważna. Na naszej stronie internetowej www.ram-serwis.pl znajdziecie
Państwo między innymi  cennik naszych usług, szczegółowe opisy różnych awarii nośników danych i wiele cennych rad dotyczących obsługi sprzętu komputerowego.
Jeśli macie Państwo problem z nośnikami danych, serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług, a wasz problem zostanie szybko rozwiązany.

 Motto: Jeden bajt wart sto słów a jeden plik może być bezcenny...                                                                                                   Odzyskiwanie danych Ver. SRS.L23s